Provinciale campagne gaat van start!

Caravan.jpgvrijdag 17 februari 2023 17:00

De campagne voor de verkiezingen van de Provinciale staten en Wetterskip Fryslân 2023 gaat van start. Aanstaande zaterdag 18 februari is de aftrap van de campagne en die vindt plaats in... Eastermar!

De ChristenUnie-karavaan, die de komende weken door heel Fryslân zal trekken, start haar tour zaterdag om 12.30 uur op it Breed in Eastermar. U hebt de mogelijkheid om in onze ChristenUnie-caravan een wens voor Fryslân op te nemen, of een boodschap voor ons achter te laten in de ideeënbus. Om 13.00 uur verwachten we onze kandidaten Matthijs de Vries, Margreet Jonker, onze eigen Jantsje van der Veen samen met kandidaat voor het Wetterskip Egbert Berenst op de tandem om de 'aftrap' te geven. 

We gaan als ChristenUnie campagne voeren met het thema ‘Foar in Hoopfolle Takomst’. De verkiezingsprogramma’s zijn te vinden met behulp van de volgende links: Friese staten verkiezingen en Waterschapsverkiezing 2023

Wilt u ons helpen om een aansprekende en hoopvolle campagne voor de verkiezingen in 2023 te voeren? Hiervoor is extra geld nodig. Uw steun maakt het verschil. Samen met u maken we impact met onze idealen. U kunt uw gift overmaken op:

NL20 RABO 0349 8037 14 t.n.v. ChristenUnie Tytsjerksteradiel

« Terug